Samen op weg naar een gezonde generatie
 

Wat is Buzzzr? 

Een organisatie met een simpel doel: ieder kind de kans bieden om zelf bewuste keuzes te leren maken voor een betere fysieke en mentale gezondheid.

Nog een tikkeltje concreter: wij bieden op een leuke en motiverende wijze alle kennis aan op gezondheidsgebied. Dat doen we niet alleen. We worden geholpen door een netwerk van specialisten. Diëtisten, pedagogen, bewegingswetenschappers en trainers. We geloven in een langdurige aanpak. Dan kun je echt gedrag veranderen. We komen structureel met lespakketten en ontlasten leerkrachten en scholen met deze werkwijze.


Even voorstellen

Wie zijn we eigenlijk? Wel zo netjes om ons even voor te stellen. Wij zijn Casper en Remco. Beide hebben we een passie voor sport en bewegen. Allebei hebben we kinderen in de basisschoolleeftijd. Uit ervaring weten we hoe lastig het is om gezonde gewoontes aan te leren. En kinderen bewuste keuzes te laten maken, is nog veel lastiger. Daarom zetten we ons vol in op gezondheidsbevordering voor basisschoolleerlingen.

Onze achtergrond als ondernemer helpt ons hier enorm bij. Casper is eigenaar bij Kracht! fysiotherapie en Remco oprichter van RGB+ Automatisering

Casper Oude Lohuis


Remco Groot Beumer